Bu ramazanda güllaç yapmak için biraz geç kaldım, ramazan bitene kadar 4-5 sefer daha yaparım çünkü çok seviyorum güllaçı.
Bu yaptığımda sarma şeklinde denemek istedim,
4 yaprak güllaç kullandım, süt ve şekeri kaynatıp ılıttıktan sonra güllaç yapraklarını ılık süt ile yumuşattım, arasına bol fındık serpip sarma şeklinde sardım. Kalan sütüde üstüne döküp 1-2 saat dinlendirdim. Afiyet olsun...
Cok severim ellerinize saglik
YanıtlaSilben de bir keresinde sarma denemiştim güllacı. nefis görünüyor eline sağlık. hayırlı ramazanlar...
YanıtlaSileline sağlık nefisler
YanıtlaSilo arkadakileri çok sevdim kendinmi yaptın onları
evet canım aşcılarımı ben yaptım,mutfak kapımı süslüyorlar şimdi,ince bir mukavvaya çizip oje ile boyamıştım :))
SilÇok şirin olmuşlar :)
YanıtlaSilEllerine sağlık. Çok lezzetli görünüyor. Sevgiler.
YanıtlaSilElinize sağlık, çok leziz görünüyor. Mutlu haftalar...
YanıtlaSilGüllacı çok severim. Nefis görünüyor. Ellerine sağlık canım. Sevgiler...
YanıtlaSilramazanın vazgeçilmezi güllaç çok güzel olmuş canım
YanıtlaSilellerine sağlık
Güllacın her türlüsü kabulümdür.
YanıtlaSilEllerine sağlık canım.
Sevgiler...
çok güzel görünüyor, olsada yesem :) ellerine sağlık sevgiler...
YanıtlaSilbeni izleyen herkesin bayram ziyaretlerine çıktım,tatlı,mutlu bayramlar dileklerimle.
YanıtlaSil