Malzemeler:
- Yarım kg nohut
- 250gr kuşbaşı dana eti
- 1 kaşık salça
- 1 domates rendesi
- 1 adet kuru soğan
- tuz, biber
Yapılışı:
- Nohutları bir gece önceden biraz tuz ilave ederek su içinde bekletin.
- Ertesi gün nohutların suyunu süzüp iyice yıkayın.
- Düdüklü tencerenin içine etleri koyup hafifçe döndürüp biraz kavurun.
- Üzerine soğanları ilave edip kavurmaya devam edin. Daha sonrada salçayı ve domates rendesini koyun.
- Etlerin üzerine nohutları koyup iyice karıştırın.
- Üzerini geçecek kadar su ilave edip düdüklü tencerenin kapağını kapatın.
- Yaklaşık olarak 30dk pişirin.
eline sağlık nihalcim
YanıtlaSilben aşağıya takıldım iğne oyaları nasıl güzel
ben takı yapıyorum bunlardan nefis küpeler ve yüzük olur:)
bence dene
evet bende küpe yapıyorum çok güzel modeller var,severek kullanıyorum kolye küpe yüzük hepsi çok şık duruyor
Silımmmm bol etli nefis ellerine sağlık canım
YanıtlaSil