Bu tarifi hangi blogdan aldığımı hatırlayamıyorum, yanında kek ve tatlılarda kullanıla bilir kahvaltıda tek başına yenilebilir ve kapaklı bir kavanozda dolapta iki hafta saklanabilir yazıyordu, üzgünüm iki hafta dururmu bunu ben deneyemedim, çünkü üstüne bol ceviz döküp iki günde eşimle tükettik :))
Malzemeler:
- 6 elma
- yarım limon suyu
- 4 yemek kaşığı şeker
- 1 su bardağı su
- tarcın
- ceviz
- Elmaları soyup küp küp keselim.
- Tencereye aldığımız elmaların üstüne limon suyunu gezdirelim.
- Şeker,su ve tarcını ekleyip 10 dk pişirelim.
- Pişen elmalarımız blendırdan geçirip servis tabağına alalım.
- Tarçın ve ceviz ile süsleyelim.
Her yerde kullanılabilir bir lezzet olmuş...Ellerinize sağlık...
YanıtlaSilSevgiler...
www.gonuluncelezzetler.com
canım bu bizde 2 günde durmaz bir günün hata bir öğünün başına gelir.5 kişiyiz ve birer kup hoppp hepsi mide de ellerine sağlık,iyki paylaşmışsın
YanıtlaSilGoruntu guzel, AMA elma bana gore degil,igne oyalarina bayildim cok guzeller...emegine saglik :)
YanıtlaSil