Pages - Menu

20 Mart 2012 Salı

Portakal Kabuğunda Jöle



Küçük paket tart jöle kullanarak hazırladım ama tart jöleyi çok sevmedim, büyük pakette olan jöleler daha güzel.

Malzemeler:
  • 1 paket jöle
  • 1 portakal
  • 1 muz
  • kuru üzüm
Hazırlanışı:
  • Portakalı ikiye bölüp, içinden portakalları çıkartalım.
  • Muzu ve portakalı küçük dilimleyelim.
  • Tart jöleyi pakette yazan şekli ile hazırlayalım.
  • Portakal kabuklarının içini muz, kuru üzüm ve portakal ile dolduralım.Üstlerine jöleyi dökelim.
  • Buzdolabında 2-3 saat bekletip dilimleyerek servis yapalım.




6 yorum:

  1. görünüm güzel olmuş,eline sağlık.

    YanıtlaSil
  2. Cok güzel olmus canim...
    ellerine saglik
    :-)))

    YanıtlaSil
  3. Değişik bir lezzet olmuş, ellerinize sağlık. İğne oyaları da ayrı bir güzel...

    YanıtlaSil
  4. hoş geldin bloguma :))))

    YanıtlaSil
  5. Sunum çok hoş, ellerinize sağlık.

    YanıtlaSil
  6. Harika olmuşlar:)Ben küçük kavunla da yapıyorum çok güzel oluyor:)Sevgiler...

    YanıtlaSil