Küçük paket tart jöle kullanarak hazırladım ama tart jöleyi çok sevmedim, büyük pakette olan jöleler daha güzel.
Malzemeler:
- 1 paket jöle
- 1 portakal
- 1 muz
- kuru üzüm
- Portakalı ikiye bölüp, içinden portakalları çıkartalım.
- Muzu ve portakalı küçük dilimleyelim.
- Tart jöleyi pakette yazan şekli ile hazırlayalım.
- Portakal kabuklarının içini muz, kuru üzüm ve portakal ile dolduralım.Üstlerine jöleyi dökelim.
- Buzdolabında 2-3 saat bekletip dilimleyerek servis yapalım.
görünüm güzel olmuş,eline sağlık.
YanıtlaSilCok güzel olmus canim...
YanıtlaSilellerine saglik
:-)))
Değişik bir lezzet olmuş, ellerinize sağlık. İğne oyaları da ayrı bir güzel...
YanıtlaSilhoş geldin bloguma :))))
YanıtlaSilSunum çok hoş, ellerinize sağlık.
YanıtlaSilHarika olmuşlar:)Ben küçük kavunla da yapıyorum çok güzel oluyor:)Sevgiler...
YanıtlaSil